+36 30 677 3143 | info@plazamax.hu

Divero Exkluzív kerti szék DIVERO - teak fa

Divero Exkluzív kerti szék DIVERO - teak fa
A képek csak illusztrációk.

Divero Exkluzív kerti szék DIVERO - teak fa

Cikkszám: 40768
55 490 Ft
Nettó: 43 693 Ft +áfa
Gyártó: Divero »
Súly: 6 Kg
Készlet:290 raktáron
Betöltés...

Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Masszív összecsukható DIVERO szék tikfából, tökéletes megoldás kis teraszra vagy erkélyre. Kéz legyintéssel felállítható a lekerekítet sarkoknak köszönhatően és a keskeny rudaknak az ülőke nélkül is nagyon kényelmes. A mi kerti székünk összecsukható ami leheővé teszi egyszerű és igazán helytakarékos raktározását.

Fa bútornak meg van a sáját természetes varázsa, természetességet sugároz, kényelmet,ellenálló és időtlen. Tikfa nagyon ellenálló az időjárás viszintagságainak, ami tökéletes tulajdonság kültéri használatkor. Fa melegséget árasztó hangulatának megőrzése éderdekében rendszeresen kezelni tikolajjal. A nem kezelt tikfa bizonyos idő elteltével szürkés barnára kezd színesední. Nefeledje! A fa élő anyag, apró repedések és a fokozatosan változó szín a keményfák természetes viselkedéséhez tartozik.

A mi termékeinkhez csak is ellenőrzött termelőkből származó fákat használunk. Természetesen az oldalunkon a megfelelő ülőkéken kívül megtalálja még az asztalokat vagy a a tikolajat az Ön kerti székének a gondozásához, sok más terméket a ház és kert kategóriában.

Figylemeztetés! A fa élő anyag, apró repedések és a fokozatos színváltozások a fa anyagnak normál tulajdonságai. Termékeink szabályozott faültetvényekből anyagból készülnek.

Technikai adatok:

  • méretek: cca 91 x 62 x 60 cm
  • anyag: teak fa - lakkozott
  • teherbírás: 110 kg
  • súly: kb. 6 kg

 

Csomag tartalma:

  • 1 x kerti szék DIVERO
  • csomag mérete: 95 x 63 x 16 cm

Termék értékelés és véleményezés